Czy się da?
Oczywiście. A wygląda to jak na załączonym materiale video. Przed jego instalacją należy tylko pamiętać że w chwili obecnej jest to wydanie beta i występują z min problemy, sukcesywnie rozwiązywane, ale jednak
i sam proces instalacji.
Polecam tego windowsa bo uruchamia się szybciej niż XP i Całkiem całkiem działa .... Nie wiesza się
przed chwilą zainstalowałem na drugiej partycji wersje RC i fajnie działa
Jest tylko jeden mankament connection manager uruchamia się ale mam info ze nie może znaleźć modemu jakiś pomysł?
Gość
kliknij ppm na ikonie Connection Manager i ustaw compabilyty mode na vista sp2. Powinno zadziałać jeśli nie to pisz... bo cuda wianki wyprawiałem żeby to zadziałało.
hmm o tym nie pomyślałem thx
tylko ikona się nie chce pokazywać jest tylko ikonka nieznanego pliku
i po którymś restarcie ikona się pojawiła
wszystko działa ok oprócz dwóch rzeczy nie działa mi scroll na touch padzie i z zainstalowanych app subedit
a standardowe Ci nie działają u mnie jest ok
czy u was też po kilku uśpieniach działają skróty funkcyjne jak pogłaśnianie, rozjaśnianie ekranu itp?
bo to jeden z większych minusów jak dla mnie
No i samsung update się coś wysypuje
Ostatnio edytowany przez Qbik (2009-06-16 16:53:17)
Nowy użytkownik
standardowe nie działy i windows wskazał mi żebym zainstalował oprogramowanie broadcomu. Bluetooth podziałał kilka dni i się wysypał, ponowne próby instalacji nie pomagają. Na XP działa normalnie. A co do tych skrótów to u mnie też rzadko działają. Jakieś propozycje w sprawie bluetootha??
hmm to nie wiem u mnie BT działa ok co prawda za często nie korzystam
Ma ktoś jakiś pomysł jak zrobić backup całego win7 jak się sprawdza ten wbudowany w 7 backup (mam go teraz na D) a chciałem się całkowicie na niego przesiąść
hmm co do ramu to zabij mnie ale nie pamietam jak zerkne to napisze
mam za to inny problem ze skrótami pod win 7, zainstalowalem win 7 na glownej partycji i niestety nie działąją mi skróty z kalwiszem funkcyjnym, moze czegos nie doinstalowalem?
edit
ok po kilku próbach stwierdzam że klawisz funkcyjny działa mogę wyciszyć jak i ściszyć czy pogłośnić, ale nie mogę rozjaśnić ekranu i nic nie pojawia się na ekranie jak nacisnę dana funkcję
Jakieś pomysły?
Ostatnio edytowany przez Qbik (2009-08-09 15:54:34)
Nowy użytkownik
Witam.
Czy do zainstalowania Windows 7 potrzebny jest zewnętrzny napęd dvd ? .Dodam ,że xp mam na partycji C ,a win 7 chciałem zainstalować na partycji D . Z góry dziękuję za odp i pozdrawiam
instalowalem bez zewn napędu