Gość
O ile bios 05CD znikł ze strony samsunga (jest 04CD) o tyle pojawiła się aktualizacja connection managera wraz z nowym firmware do modemu 3g.
Zaaplikowałem, a jakże. Trudno powiedzieć czy coś się zmieniło, po prostu działa. Zobaczymy w praktyce.
Oprogramowanie jest stworzone po to by dzialal iplus manager
Użytkownik
Cezary napisał:
Zaaplikowałem, a jakże. Trudno powiedzieć czy coś się zmieniło, po prostu działa. Zobaczymy w praktyce.
A ja mam obawy co do wykonania tej aktualizacji, bo przy próbie instalacji wyskakuje info, że jest not applicable czy jakoś tak. Wolałbym nie uwalić HSUPa, bo jest mi potrzebny Poza tym straszą w pdfie, że jak uwalę sam, to mogę zapomnieć o gwarancji na modem - mało śmieszne
Aktualizować czy nie, oto jest pytanie 8)
Ja osobiście nie polecam tej aktualizacji jak wam wszystko działa dobrze z modemem to po co to zmieniać ... tego jestem zdania:)
Gość
eglebegle napisał:
Cezary napisał:
A ja mam obawy co do wykonania tej aktualizacji, bo przy próbie instalacji wyskakuje info, że jest not applicable czy jakoś tak. Wolałbym nie uwalić HSUPa, bo jest mi potrzebny
Poza tym straszą w pdfie, że jak uwalę sam, to mogę zapomnieć o gwarancji na modem - mało śmieszne
Aktualizować czy nie, oto jest pytanie 8)
I jednocześnie piszą i że jak masz taki komunikat to masz potwierdzić.
Ktoś musiał to zrobić, żeby sprawdzić - zrobiłem ja
To teraz tylko trzymać kciuki by ci się nie posypał modem
Jestem tego samego zdania...
Użytkownik
w instrukcji jest takie dziwne zdanie ze ja sie pojawinapis ze nie pasuje to trzeba i tak potwierdzić aktualizacje
, robilem dziala, przy okazji straszna prośba jesli kupil ktos nc qo z oddzielna karta sd jest na niej ta aktualizacja i specjalna wersja iplus managera do nc10, prosze o udostepnienie samego managera wiem ze jest do kitu ale musze go miec, z gory dzieki
Nowy użytkownik
Czy jesli iPlus manager JEST juz zainstalowany na moim NC10, oznacza to, ze update firmware'u wraz z Connection Manager 1.6.8 nie bedzie potrzebny?
Zakupilem karte SIM od Play i potrzebuje programu do obslugi polaczenia i pisania/odbierania SMS'ow (z karta Play zadnego programu nie dostalem).
Ostatnio edytowany przez darx (2010-10-08 11:20:00)
Gość
Cezary napisał:
O ile bios 05CD znikł ze strony samsunga (jest 04CD) o tyle pojawiła się aktualizacja connection managera wraz z nowym firmware do modemu 3g.