tzn?
skoro nie ma o czym pisać to...
jak pojawia się coś nowego, lub jakiś nowy problem to dyskusja częściowo ożywa na nowo
Czy ja wiem? Trochę rzadko odwiedzane jest forum przez userów. Dla przykładu, admin ostatniego posta napisał w kwietniu zeszłego roku.
Przydało by się również trochę pozmieniać forum
Forum tematycznie jest "wąskie", więc i nowych tematów jest niewiele. Proszę się nie sugerować datą wpisu Admina, jego celem było stworzenie miejsca w którym użytkownicy NC10 mogli by zadać pytanie i znaleźć odpowiedź. Admin napisał parę pierwszych postów i obiecuje że jest i czuwa by Wam Użytkownikom przede wszystkim nie przeszkadzać.
Admin dziękuję wszystkim użytkownikom forum za wzajemne wsparcie, takie było założenie Admina.
Pozdrawiam serdecznie.
PS
Przepraszam że piszę o sobie w 3 osobie, funkcje administracyjną staram się wykorzystywać jak najrzadziej.
Użytkownicy forum stanowią elitarną grupę, świetnie znającą "netykiete". Było by nietaktem ingerowanie w ich kulturalną formę prowadzenia dialogu.
Użytkownik
Może na ożywienie tego forum warto byłoby dodać takie działy jak programy, gry.
Jest dział poświęcony elektronice, systemowi, a przecież z tego małego laptopa korzystamy, pracujemy na nim
Dobrze byłoby wymienić się informacjami jakie programy/gry ktoś uruchomił, jak działa itp.
Mam nadzieje że do fajny pomysł
Pozdr.
Użytkownik
Niedługo rok minie od zapodania pomysłu na temat założenia nowych działów i co ... cisza.
Szkoda, bo użytkowników NC10 trochę jest, a warto byłoby podyskutować na temat gier, programów.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników NC10.
Nowy użytkownik